خدمات مدیریت فردا
مديريت فردا ، حامي امور خيريه
نامه استخدامي اولين ضرب براي تصاحب شغل ميتواند باشد، بايد داشته باشيد كه كارفرمايان روزانه هزارها نامه استخدامي و روزمه براي كاري كه عرضه ميكنند از مردم دريافت ميكنند. هدف شما بايد پيش گرفتن از بقيه باشد، يك نامه استخدامي خوب ميتواند بدرستي براي كارفرمايان تشريح كند كه چرا شما بهترين فرد براي شغل مورد نظر هستيد.
در زير راهبردهايي براي كمك به شما در نظر گرفته شده تا يك نامه استخدامي موفق داشته باشيد:
1 - نامه خود را قبل از فرستادن غلطگيري و اصلاح نماييد × اگر بخواهيد كه به طور حرفهاي نامه را بنگاريد، حتماً بايد نامه شما خالي از اشتباهايت نظير اشتباهات چاپي، املائي و دستور باشد. بيشتر نامههاي از اين دست به دليل چنين اشتباهاتي تاثير داده نميشوند.
2 - نامه خود را به نام فردي كه شما را استخدام ميكند و يا مديريت استخدام و يا قسمت استخدام ارسال كنيد × با شركت فوق تماس بگيريد و نام فردي كه در قسمت استخدام مسئول اين گونه امور است را گرفته و نامه خود را به نام ايشان ارسال نماييد، اين كار يك آغاز و ابتكاري است كه تاثير مثبتي را بر روي خواننده نامه استخدامي شما ميگذارد.
3 - نامه خود را به نام شخصي بفرستيد، نه به نام شركت × از اسم و سمت شخص فوق استفاده كنيد در صورت ممكن و تذكير و تانيث ايشان را در صورت عدم آگاهي حدس نزديد، هدف شما اين است كه نامه را براي فردي ارسال كنيد كه قصد دارد شما را استخدام كند و نيز شما قصد همكاري با ايشان را در آينده داريد.
4 - با كلمات دلخواه خود بنويسيد× نامه استخدايم شما به مانند روزمه شما بايد كاملاً نشاندهنده و بازتاب انديشه و تفكر شما نسبت به چنگ آوردن شغل جديد باشد. كارفرمايان دنبال اطلاعات علمي و همچنين شوق و ذوق كاري شما هستند.
5 - كتابهاي مرجع را براي برطرف كردن و احياناً كمك در نكات دتسور و املائي بكارگيرد × براي اينكه واقعاً يك وضعيت نكوهش آوري به وجود ميآيد هنگامي كه شما اشتباهات املائي و يا دستور داريد, هرگز در استفاده كردن از كتابهاي مرجع و لغت ترديد نكنيد و حتي از كتابهاي گوناگون كه در دستور، لغت و ادا كردن كلمات كمك ميكنند بهره ببريد.
6 - در نامه خود نشان دهيد كه اطلاعاتي از سازمان يا شركت فوق داريد × اين دقيقاً محلي است كه شما ميتوانيد نشان دهيد كه درباره ايشان تحقيق كردهايد، همينطور و بدون اططلاع شماره تلفن شركت فوق را نگرفتهايد، شما ميدانيد كه شركت مزبور چه كساني هستند، چه ميكنند و به همين دلايل انتخابشان ميكنيد.
7 - از عبارت و جملايت استفاده كنيد كه براي كارفرما قابل شناختن و معنيدار باشد × نامه خود را تا جايي كه ممكن است مرتب و معنيدار جلوه دهيد طبقهبندي شده آن را عرضه كنيد، دانستههاي خود را از شركت* و خريداران و نيز نحوه عرضه كالا در آنجا بيان كنيد. و وارد كلمات و اطلاعات تصنعي و حرفهاي خود كه به شغل مورد نظر مربوط نيست، نشويد.
8 - مطئمن شويد كه آدرس خود به همراه شماره تلفن را در نامه خود قيد كردهايد × حتماً بايد آدرسي كه جواب نامه شما ميبايست به آن بازگردد را ذكر كنيد، ميتواند شامل كد پستي، شهر، تلفن و آدرس محل سكونت باشد.
9 - حالت رسمي و يا حرفهاب به نام خود بدهيد تا خود را به صورت حرفهاي جلوه دهيد × در اين صورت نامه شما براي طرح مصاحبه نزديك شده در واقع ارزش نامه شما هنگامي آشكاري شود كه براي مصاحبه دعوت شويد.
10 - “من“ را كم ارزش جلوه دهيد و به “شما“ اهيمت بدهيد × يعي كنيد كه كلماتي مانند “من انتظار دارم“ را به “شما ميخواهيد“ تبديل كنيد، در واقع “شما ميخواهيد“ مربوط به خواستههاي كارفرما ميباشد. شما چه كاري ميتوانيد براي شركت كارفرما انجام دهيد و در واقع هر چه بيشتر به خواستههاي كارفرما بها دهيد، ميل انجام مصاحبه با شما افزايش مييابد.
11 - مطئمن مطالب را بيان كنيد اما خود نمايي نكنيد × تمامي ملزومات را براي انجام كار شرح دهيد، سعي كنيد تا مسيري را براي ارتباط مناسب بين تواناييها و قابليتهاي خود و نيازهاي كارفرما پيدا كنيد، بر روي قابليت زيستپذيري خود تاكيد كنيد و اينكه ميتوانيد خود را با شرايط كاري وفق دهيد.
12 - مطئم شويد كه كارفرما نامه شما را با بينش منحصر به فرد مربوط به شما ميخواند × موضوع اصلي تمامي موارد قابل ذكر در نامه را تجربه، توانايي، قدرت, هنر و نيروي كاري خود قرار دهيد و نيز شرح دهيد كه چگونگي اين موارد در خدمت شركت قرار ميگيرد و در اين هنگام سعي كنيد از كلمات و جملاتي استفاده كنيد كه به گرمي حالات شما را بيان كند.
13 - نامه خود را به گونهاي طرح كنيد كه نشان دهد مشا به هر نحو شايسته همكاري با ايشان هستيد. × توضيح دهيد كه شما كه هستيد و چه كاري را ميخواهيد براي كارفرما انجام دهيد، بيان كردن اين حالات در لغت زياد مشكل نيست و نيز نشان دهيد كه شما خود نيز درخواست همكاري داريد.
14 - ساختمانبندي نامه خود را به گونهاي تنظيم كنيد كه بيان كننده هدف ويژه و مخصوص خود شما باشد. × هدف اصلي نامه استخدامي خود را در پاراگرفا ابتدايي شرح دهيد، تصميم بگيريد كه بر روي اين موضوع زياد بحث كنيد و مطمئن باشيد كه در عين حال اين كار شما انگيزه كارفرما را براي به جريان انداختن كار شما تقويت ميكند.
15 - نسبت به درجات علمي و مدارج تحصيلي خود در نامه اهميت بدهيد × ميتوانيد به نحوي آنها را جلوهدار نمايش دهيد، يا نوع قلم آنها رعوض كنيد و يا زير آنها خطي كشيده و يا ميتوايند حق در ليستي آنها را ارائه نماييد فقط در تمامي اين حالت سعي داشته باشيد كه قابليت خواندن خود را از دست ندهند. اين كار حتي وقتي كه كارفرما نامه شما را سطحي هم ميخواند، ميتواند بقدر كافي مؤثر باشد.
16 - كوتاه و مختصر و خلاصه آن را ارئه كنيد × نامه را ساده و تميز ارائه نماييد نه در هم ريخته، در هر پاراگراف از هفت خط بيشتر ننويسيد و نيز سعي كنيد د رهر پاراگراف از پنج خط يا كمتر بهره ببرييد. طول جملات را تنوع ببخشيد، هيچ يك از جملات خود را طولاني عرضه نكنيد اما آنها را كوتاه هم قطع نكنيد، يك صفحه كاملاً كافيست براي يك نامه استخدامي.
17 - تواناييهاي خود را با دليل اثبات كنيد × براي هر شغل و سمتي دو نوع توانايي و مهارت علمي داريم: مهارت فني اصلي كه در واقع مهترين ارزش نيز ميباشد، دومي مهارتهاي كارداني در سطح وسيع ميباشد كه براي كارفرمايان كاملاً مناسب و از ملزومات ابتدايي ميباشد... داشتن اولين نوع شما را هنوز پشت در بسته نگه ميدارد ولي همراه شدن اين با دومي شما را موفق مي كند
18 - فقط نامه اصلي را بفرستيد × هرگز كپي اي كپيهايي را همراه نامه اصلي و يا بدون نامه اصلي نفرستيد و از چاپگرهاي سونزي نيز بهره نگيريد و همچنين نامه خود را دستخط هم ننويسيد.
19 - كپي از رزومه خود را نيز به نامه استخدامي پيوست بزنيد × حتماً به خطار داشته باشيد كه هدف شما از نامه استخدامي اين است كه روزمه خود را به دست كارفرما برسانيد و شرايط را براي مصاحب فراهم نماييد.
20 - عكس خود را به نامه خود الصاق نكنيد × به غير از نوشتن نامه استدخايم براي شغلهايي مانند: بازيگري و شغلهايي مانند: بازيگري و شغلهايي كه با چهره سر و كار دارند، اختصاص دادن فضايي به عكس خود در نامه استخدامي كاري بيهوده است، براي كارفرمايان همين مهم است كه قابليتها و توانهاييهاي شما را با كار خود مرتبط بدانند.
21 - نامه خود را با درخواستي تمام كنيد × اصليترين هدف در نگارش نامه استخدامي شفاهيان رسيدن به مرحله مصاحبه است بنابر اين در مورد مصاحب در انتهيا نامه خود سئوال كنيد و در خدمت مصاحبه را نيز فراموش نكنيد.
Brand, Brand Management, Marketing, MArket, Customer, Consumer, Advertising, Market Research, Ad, Distibution Co, Consult, Sales, www.ModiriateFarda.ir, Shafaei, Sales Plan, Planning برند، مديريت برند، بازاريابي، بازار، مشتري، مصرف كننده، تبليغات، گرافيك، تحقيقات بازار، تبليغ، شركت پخش مويرگي، مشاوره، فروش، برنامهريزي، مديريت فردا، شفاعي Brand, Brand Management, Marketing, MArket, Customer, Consumer, Advertising, Market Research, Ad, Distibution Co, Consult, Sales, www.ModiriateFarda.ir, Shafaei, Sales Plan, Planning برند، مديريت برند، بازاريابي، بازار، مشتري، مصرف كننده، تبليغات، گرافيك، تحقيقات بازار، تبليغ، شركت پخش مويرگي، مشاوره، فروش، برنامهريزي، مديريت فردا، شفاعي
مطالب آموزشی ...
پربازدیدها ...
تمامی حقوق وب سایت متعلق است به مدیریت فردای اندیشه آرنا
طراحی وب سایت و اجرا : رایان